Het wijnfestival op de Boschhoeve te Wolfheze, dat de afgelopen jaren zo succesvol was, gaat ook dit jaar gewoon door. Vanwege de beperkingen die Corona ons oplegt in een gewijzigde vorm. Geen gezellig samenzijn in een prachtige landelijke omgeving, geen wijn proeven met een grote groep liefhebbers. Want dat kan gewoon niet.
Geen reden om bij de pakken neer te zitten. Dit jaar organiseren wij de proeverij volledig digitaal. Met een website: www.wijnfestival-boschhoeve.nl/. 
Op de website uitleg over de opzet, het goede doel en een downloadbare bestellijst.

Juist het belang van het goede doel heeft ons doen besluiten vooral door te gaan. Een opvangcentrum voor kinderen in een township in Zuid-Afrika:  het Ubomi Obutsha Centre in Port Elizabeth. Niet zomaar een onbekend project, maar iets waar leden van de Lions Club Renkum nauw contact mee hebben en de afgelopen jaren ook persoonlijk zijn geweest. Geraakt als wij zijn door de gedrevenheid van de mensen daar, hebben wij besloten dat we hieraan willen bijdragen.


 De gevolgen van een lockdown zijn in een township vele malen groter dan in ons welvarende land met onze sociale voorzieningen. Daar lijden mensen honger, omdat de economie vrijwel volledig tot stilstand is gekomen.  Het Ubomi Obutsha Centre ontfermt zich ook nu over de allerkwetsbaarsten in deze samenleving. En juist nu hebben zij onze hulp hard nodig.

Daarom hopen wij op een goed bezochte wijnproeverij. Twee euro per fles gaat naar het goede doel. En u kunt erop rekenen dat daarvan maar héél weinig aan de strijkstok blijft hangen. 
Geen wijnliefhebber, maar toch iets bijdragen? Natuurlijk kan dat ook, heel graag zelfs! U kunt doneren via: https://www.ubominederland.nl/doneren/.
Of organiseer zelf een aktie: https://www.ubominederland.nl/acties/